Grid star
eveniment

CRESC AMENZILE IN BUCURESTI - Consiliul Local a votat. Cine sunt cei vizati

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu (foto stanga, langa Vlad Voiculescu) anunta ca s-a votat cresterea amenzilor pentru masinile care parcheaza pe spatiul verde.

Sanctiunile sunt de la 500 de lei la 1.500 de lei pentru autoturisme si de la 1.000 de lei la 2.500 de lei pentru autovehiculele de peste 3,5 tone.

Iata anuntul lui Ciprian Ciucu:

Barierele pot fi mentale (reguli intarite - impuse de autoritati sau bun simt - autoimpuse) si pot fi fizice (garduri, bolarzi, stalpi).
Mie nu-mi plac barierele fizice pentru ca ne iau din spatiu si din 'aer'. Un mediu urban precum Bucurestiul are nevoie de spatii deschise, de soare, de aer.
In acest context, Consiliul Local S6 a votat cresterea amenzilor pentru automobilele care parcheaza pe spatiul verde sau pe ceea ce a fost o gandit a fi spatiu verde si acum este distrus. Mi-am asumat inverzirea, inierbarea, plantarea de copaci/arbusti etc. si amenajari pentru TOATE aceste spatii dintre blocuri si de pe bulevarde.
Dar nu se poate ca ceea ce amenajam ziua sa fie distrus noaptea, ca in balada Mesterului Manole, intr-un efort fara finalizare si fara sfarsit. La fel se intampla si cand vorbim de poluarea aerului. Ce masuri sa luam noi impotriva microparticulelor in suspensie deca se parcheaza pe noroi si strazi intregi din Bucuresti sunt efectiv in noroi? Acolo unde strazile sunt in noroi, vom veni cu investitii.
Pentru ca vrem mai mult aer, mai multa civilizatie, mai putina delasare vor creste amenzile pentru cei care parcheaza pe spatiul verde de la 500 de lei la 1.500 de lei pentru autoturisme si de la 1.000 de lei la 2.500 de lei pentru autovehiculele de peste 3,5 tone”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani