Grid star
eveniment

CRESTERE ECONOMICA – Florin Citu are vesti bune: locuri de munca si investitori straini

Premierul Florin Citu a anuntat ca Romania, pentru a doua oara consecutiv, are cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana. Potrivit premierului, acest lucru inseamna mai multe locuri de munca, inseamna atractivitate pentru investitorii straini.

Iata anuntul facut de Florin Citu:

“Am avut confirmarea ca ceea ce facem de un an si ceva la guvernare, guvernare liberala si anul acesta, guvernarea coalitiei, facem bine. Romania, pentru a doua oara consecutiv, are cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, trimestriala, asta, in timp ce in Uniunea Europeana sunt foarte multe tari care au intrat iar in teritoriu negativ.
Asta inseamna pentru romani mai multe locuri de munca, inseamna atractivitate pentru investitorii straini, inseamna ca avem o economie competitiva si pregateste terenul pentru perioada urmatoare.
Deci felicitari tuturor romanilor care au contribuit la cresterea economica, atat in 2020, dar si in 2021, pana acum. Sunt sigur ca in continuare vom face mai bine si vom spulbera toate estimarile, chiar daca unele dintre ele au fost foarte bune la inceputul anului; acum, nu stiu daca o sa ajungem la estimarea pe care a facut-o Goldman Sachs, de 9% crestere economica pentru 2021, dar ceea ce am vazut pana acum arata foarte bine”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani