Grid star
antreprenoriat

DEMERSURI PENTRU PRELUAREA UNEI COMPANII DIN GRUPUL TIRIAC – Tranzactie pe piata de leasing

Consiliul Concurentei anunta ca analizeaza tranzactia prin care Autonom Services S.A. intentioneaza sa preia compania Premium Leasing S.R.L., parte a grupului Tiriac.


Autonom Services S.A., infiintata in anul 2006, ofera servicii de leasing operational, de inchiriere autovehicule pe termen scurt, management al flotelor, dar si inchirieri de echipamente. Premium Leasing S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si ofera servicii de leasing operational si management de flote adaptate nevoilor clientilor. In conformitate cu prevederile Legii concurentei, aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua aceasta operatiune in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

Acord de achizitionare

O alta tranzactie in Grupul Tiriac a fost anuntata in ianuarie . Banca Transilvania anunta ca a semnat cu Grupul Tiriac un acord de achizitionare a companiei Tiriac Leasing. Finalizarea tranzactiei este prevazuta in prima parte a acestui an, fiind supusa analizei si aprobarii autoritatii competente. Pana la primirea aprobarii, Tiriac Leasing isi va desfasura activitatea independent de Grupul Financiar Banca Transilvania, urmand ca ulterior sa fie integrata acestuia.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani