Grid star
eveniment

DEMISIE BOMBA DIN PSD – Un lider important pleaca inainte de alegeri la un alt partid

Demisie bomba din PSD! Un lider important paraseste partidul inainte de alegeri. Este vorba despre chiar liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, senatorul Radu Preda (foto 2 dreapta).

Radu Preda si-a anuntat demisia din PSD marti seara, 20 octombrie 2020, pe pagina sa de Facebook. Acesta isi explica gestul prin faptul ca dupa 14 ani in care a muncit pentru partid a ajuns sa fie pus pe lista pentru alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor abia pe locul al 11. “Loc la rezerve”, scrie Radu Preda.

Senatorul anunta ca s-a inscris in Partidul Miscarea Populara (PMP), urmand sa candideze pe locul 1 in Dolj, pentru Senatul Romaniei.

Iata anuntul senatorului PSD Radu Preda:

Dupa o munca de 14 ani in Partidul Social Democrat si dupa patru ani in care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca si senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca si candidat la Camera Deputatilor pe locul 11, loc la rezerve.

Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, in care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fara compromisuri si fara jumatati de masura.

Astazi, drumurile noastre se despart. Munca mea politica va continua din acest moment intr-o echipa mica, dar care a deschis pentru mine o usa mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1.

Raman acelasi om pe care deja multi dintre voi il cunoasteti si va astept alaturi de mine!

Ar mai fi multe de spus, insa consider ca nu e nici locul si nici momentul potrivit.

Cu prietenie, Radu”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani