Grid star
eveniment

DEZVALUIRILE ADRIANEI SAFTOIU – Cum au fost facute listele pentru alegerile parlamentare

Adriana Saftoiu (foto), in prezent deputat PNL, dar trasa pe linie moarta de actuala conducere liberala probabil pentru pozitiile sale prea independente, face dezvaluiri despre modul in care au fost alcatuite listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astfel, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti seara, 27 octombrie 2020, Adriana Saftoiu precizeaza ca a facut greseala sa se uite pe listele cu candidatii partidelor la alegerile parlamentare, mai atent la candidatii PNL. Concluzia: “ori tara asta e pierduta, ori e un experiment ca sa ne trezim”.

Dar sa vad acolo parlamentari care ar putea fi premiati pentru chiul (sigur, aveau grija sa nu lipseasca de la votul final ca acolo e o monitorizare mai exacta), persoane care, in particular, ar putea fi dragute, dar la nivel de activitate parlamentara sunt nule, au practicat tacerea ca mod de a se exprima, dar au stiut sa vorbeasca cu paltonul liderului, doar ca asta nu e activitate parlamentara, e energie infinit disponibila pentru a atarna de clanta care poate sa iti deschida usa, nu ii poti asocia cu nici un proiect parlamentar, unii, carora daca le scoti din discurs imprecatia, nu au nimic de spus, duc lipsa de argumente, adeseori de cultura minimala, dar pot sa insire platitudini pana la epuizarea timpului, persoane care au adus combativitatea de stadion in Parlament, carora le e mai familiara onomatopeia, cuvintele fiindu-le oaresicum straine, sa ii vezi deschizand listele la Senat, la Camera Deputatilor, ma intreb: ori tara asta e pierduta, ori e un experiment ca sa ne trezim. - Adriana Saftoiu

Redam postarea deputatei PNL Adriana Saftoiu:

Am facut greseala sa ma uit la listele partidelor pentru parlamentare, cu ceva mai multa atentie la colegii mei de partid, cu foarte putina atentie la traseisti. Aici pacatul e vizbil chiar daca e justificat ridicol de marele lider: orice vot e bun daca te ajuta sa ramai pe sacun.

Nu e nicio problema ca nu sunt eu acolo sau alti colegi care, din punct de vedere parlamentar, meritau macar si un loc neeligibil.

Si o spun cu toata impacarea, chiar nimeni nu e atat de bun ca sa fie regretat.

Dar sa vad acolo parlamentari care ar putea fi premiati pentru chiul (sigur, aveau grija sa nu lipseasca de la votul final ca acolo e o monitorizare mai exacta), persoane care, in particular, ar putea fi dragute, dar la nivel de activitate parlamentara sunt nule, au practicat tacerea ca mod de a se exprima, dar au stiut sa vorbeasca cu paltonul liderului, doar ca asta nu e activitate parlamentara, e energie infinit disponibila pentru a atarna de clanta care poate sa iti deschida usa, nu ii poti asocia cu nici un proiect parlamentar, unii, carora daca le scoti din discurs imprecatia, nu au nimic de spus, duc lipsa de argumente, adeseori de cultura minimala, dar pot sa insire platitudini pana la epuizarea timpului, persoane care au adus combativitatea de stadion in Parlament, carora le e mai familiara onomatopeia, cuvintele fiindu-le oaresicum straine, sa ii vezi deschizand listele la Senat, la Camera Deputatilor, ma intreb: ori tara asta e pierduta, ori e un experiment ca sa ne trezim.

Poate in urmatorii patru ani ne trezim. Acum, va asigur, votul e atat de viciat incat nu mai exista niciun instrument de a sanctiona asa bataie de joc. Si daca aveti chef de analiza priviti cu atentie numele celor care raman in dreptul localitatii voastre si intrebati-va ce stiti despre ei. Multi se lauda ca v-au reprezentat si, vai, vor continua sa va reprezinte, cel mai des prin activitate pe FB, de exemplu prin 'share' la postarile de partid. Cei mai multi sunt pusi in locuri sigure pe lista asa incat, si daca votam 10 la suta, ei tot vor fi acolo, multumiti ca sunt miezul natiunii.

Cum sa ii sanctionam? In primul rand, renuntati sa ii iertati pe ai vostri. Fiti mult mai duri cu ai vostri decat cu adversarii. Altfel, nu mai avem nicio sansa”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani