Grid star
eveniment

ORBAN ANUNTA REMANIERE – Cine paraseste Guvernul dupa alegeri

Premierul Ludovic Orban anunta remanierea guvernului dupa alegerile locale. Astfel, unul dintre ministri va parasi Executivul dupa ce a castigat functia pentru care a candidat.

Este vorba despre ministrul Mediului, Costel Alexe (foto stanga), care a candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi. Chiar daca cifrele nu sunt finale, cel mai probabil Alexe fi declarat oficial castigator dupa numararea tuturor voturilor.

Orban a precizat, potrivit Romania Tv, ca cei care au castigat alegerile se vor duce in functiile oferite de cetateni.

Iata ce a declarat Costel Alexe dupa inchiderea urnelor:

Ma bucur nespus de mult ca iesenii au raspuns apelului nostru si au aratat ca Iasul Liberal este proiectul in care ei cred si se regasesc!
Este un efort de echipa si ii felicit pe toti colegii mei: primari, consilieri, presedinti de organizatii, alesi locali si simpli membri, care in aceasta perioada au fost activi si au dus mesajul nostru din casa in casa.
Iasul va fi la inaltime, o premiera in istoria judetului dar si o responsabilitate extraordinara pentru noi: Iasul Liberal.
Le multumesc tuturor, ii asigur ca voi fi un presedinte al tuturor, indiferent de culoarea politica si Ii invit pe toti iesenii de buna credinta, pe toti cei care isi doresc modernizarea judetului si dezvoltarea Moldovei sa vina alaturi de echipa Partidului National Liberal”.Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani