Grid star
eveniment

DOVADA FRAUDEI LA VOTUL DIN SECTORUL 1 – Voturile trebuie renumarate (Document)

Acuzatiile de frauda electorala facute de actual primar al Sectorului 1 Bucuresti Dan Tudorache se confirma. Lumea Banilor prezinta dovada neregulilor inregistrate in Sectorul 1.

Astfel, Circumscriptia Electorala 1 – Sector 1 a trimis o adresa catre Biroul Electoral Central in care arata:

Avand in vedere situatiile inregistrate la nivelul Biroului Circumscriptiei Electorale nr. 1 – Sector 1, cu ocazia verificarii proceselor – verbale de consemnare a rezultatelor votarii in sensul ca au fost identificate in urna de voturi mai multe buletine de vot decat persoane ce apar pe lista de semnaturi, va rugam sa ne comunicati cum se poate inchide o astfel de sectie de votare, deoarece SIMPV nu permite introducerea datelor in sistem.

De asemenea, s-au identificat cazuri in care numarul de buletine de vot nule gasite fizic in dosarele prezentate de presedintii sectiilor de votare la Biroul Circumscriptiei Electorale 1 0 Sectorul 1 este mai mare decat cel mentionat in procesul verbal de consemnare a rezultatelor la punctul d) (daca se modifica procesul – verbal conform celor gasite in dosar, numarul buletinelor de vot din urna este mai mare ca numarul de semnaturi)”.

Iata raspunsul Biroului Electoral Central:

Excedeaza competentelor BEC corectarea erorilor din procesele – verbale privind centralizarea voturilor, constatarea rezultatului alegerilor si atribuirea mandatelor”.

Avand in vedere ca frauda este confirmata printr-un act oficial care arata negru pe alb ca au fost gasite mai multe buletine de vot decat persoanele ce apar pe lista de semnaturi, este obligatoriu, in opinia noastra, renumararea voturilor.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani