Grid star
eveniment

DRULA A INTRAT IN „PRIZA” DUPA CE L-A MUSTRULUIT PREMIERUL – Ministrul Transporturilor a inceput licitatia

In ultimele zile au avut loc contre de la distanta intre premierul Florin Citu si ministrul Transporturilor, Catalin Drula.

Seful Executivului s-a declarat nemultumit de executia bugetara de la ministerul Transporturilor, si a precizat ca de la minister ar fi trebuit sa ia bani, nu sa dea, daca ar tine cont de executia bugetara (click aici pentru a citi).
Drula a ripostat si a tinut sa precizeze ca: "Avem recorduri istorice la Transporturi si pe fonduri europene, si pe nationale”.

Mutarea lui Drula

La cateva zile de la criticile premierului, Catalin Drula a intrat „in priza” si anunta lansarea licitatiei pentru proiectarea drumului de legatura dintre uzina Ford cu viitorul drum expres Craiova-Pitesti.

Ramane de vazut daca Citu va fi multumit de activitatea ministrului Transporturilor, mai ales ca se tot vorbeste despre noi remanieri in guvern.

Iata anuntul ministrului Transporturilor:

"DRUMUL DE LEGATURA DINTRE UZINA FORD SI DX12 CRAIOVA-PITESTI: LICITATIE LANSATA!
Inca o veste imbucuratoare pe ziua de azi. Compania de drumuri a lansat licitatia pentru proiectarea la cheie a unui drum vital pentru zona Craiovei: legatura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Pitesti (tronsonul 1).
Ofertele pot fi depuse pana in data de 8 septembrie. Ca pasi urmatori, dupa incheierea procedurii si semnarea contractului, proiectantul va realiza in 3 luni studiul de fezabilitate si in alte 2 luni proiectul tehnic detaliat.
Ne mai ramane ulterior doar sa licitam si dam in executie proiectul final - deci nu vor exista intarzieri ale lucrarilor in teren, se va lucra din ziua 1 a contractului.
Ma bucur sa vad ca sunt puse in aplicare asemenea proiecte de infrastructura, care sustin atat comunitatile locale, cat si marii actori din industria tarii”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani