Grid star
eveniment

PNL TERORIZEAZA TOTI PRIMARII – Guvernul pregateste blocarea investitiilor

Guvernul PNL are un plan care, daca va fi pus in practica, va teroriza toti primarii din Romania, din cauza ca el vizeaza inghetarea investitiilor la nivel national.

Este vorba despre blocarea Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL) II pentru urmatorii doi ani, in ciuda faptului ca tot guvernul Ludovic Orban daduse asigurari ca nu se va atinge de el. Astfel, vor avea de suferit atat primarii in functie – indiferent de partid – care au inceput deja proiecte prin PNDL II, cat si edilii care isi preiau acum mandatul, in urma celor mai recente alegeri locale. Mai mult: firmele care executa lucrarile nu vor mai fi nici ele platite. Repetam: prin taierea banilor pentru PNDL, vor fi sufocati primarii si de la PNL, si de la USR, nu doar cei de la PSD.

In acest context, Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a acuzat regimul Orban joi, 22 octombrie 2020, ca a blocat PNDL doar ca sa poata redirectiona banii catre firmele de partid.

Redam postarea de pe Facebook a edilului PSD:

Guvernul PNL pregateste #blocarea Programului National de Dezvoltare Locala II pentru urmatorii doi ani, ca sa poata reloca suma destinata dezvoltarii comunitatilor locale in conturile firmelor de partid, facand achizitii dubioase. Partidul Social Democrat a lansat acest program cand era la guvernare, ca sa ii ajute pe primari sa poata dezvolta satele si orasele Romaniei!

↪️Acum, toate lucrarile care sunt in lucru vor fi oprite si tot ce s-a executat pana acum se va degrada. Dupa doi ani, primarii vor fi nevoiti sa reia aceste proiecte de la 0, iar toti banii investiti pana acum se vor duce pe apa sambetei.

?Toate firmele trec prin momente grele din cauza pandemiei, acum vor fi lovite si mai tare daca acest program va fi blocat. Guvernul Orban este incapabil sa gaseasca solutii pentru romani si se gandeste doar la prosperitatea afacerilor de partid!

?Este strigator la cer ce fac penelistii! Nu au pus la punct un plan pentru redresarea economiei Romaniei, nu au solutii pentru cresterea nivelului de trai al romanilor, dar blocheaza si programele de dezvoltare care inca functioneaza! Este clar, nu sunt capabili sa guverneze si baga Romania in faliment!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani