Grid star
eveniment

DUSMANUL LEULUI – Campionul K1 Daniel Ghita ii da fatala lui Florin Citu: "A speculat impotriva monedei nationale"

Daniel Ghita, campionul K1, ii da fatala ministrului Finantelor Florin Citu si il acuza ca a participat la un atac speculativ impotriva leului, care a avut ca efect cresterea dobanzilor pentru creditele in lei. Intr-o postare pe Facebook, Daniel Ghita (foto) semnaleaza ca Romania este nu doar singura tara din lume al carei ministru al Finantelor a speculat impotriva monedei nationale, dar este si tara care in ciuda acestui atac decide sa puna in aceasta functie aceeasi persoana desi, il acuza Ghita, "acest ministru este obsinuit sa parieze impotriva propriei tari".

In opinia lui Daniel Ghita, in prezent candidat pentru functia de deputat in Parlamentul Romaniei din partea PSD, este de datoria lui Florin Citu sa se prezinte la audieri in Parlament si sa spuna ce are vde gand sa faca cu bugetul pe anul 2021.

Redam postarea lui Daniel Ghita:

"Romania e singura tara din lume cu un ministru de finante care a speculat impotriva monedei nationale

Da, de Florin Citu e vorba, care, cand era trezorier la ING Bank, a participat la un atac speculativ impotriva leului, in 2008.

https://www.libertatea.ro/.../florin-citu-propus-ministru ...

Rezultatul? Au crescut dobanzile pentru romanii cu credite in lei, iar daca atacul speculativ nu ar fi fost dejucat, strainii ar fi castigat sume imense pe baza devalorizarii monedei nationale.

Asa ca acest ministru al imprumuturilor, nu al finantelor, e obisnuit sa parieze impotriva propriei tari. Bine ca ING l-a concediat in 2011 ca sa-l recupereze PNL apoi si sa-l faca ministru.

Oare de ce l-au facut ministru, pentru ca lucreaza impotriva propriei sale tari?

Cati romani are pe constiinta Citu daca, dupa atacul speculativ impotriva leului la care a participat, multi romani nu si-au mai putut achita datoriile catre banci?

Intr-o singura luna, atunci, rezerva valutara a BNR a scazut cu peste un miliard de euro, ca sa apere moneda nationala.

Cu un asemenea trecut, Citu era numai bun sa fie ministru de Finante ca sa puna tara pe butuci si sa ne amaneteze viitorul cu totul. Asadar, ai un tip care lucreaza impotriva monedei nationale si care ii saraceste pe romani, si tu, PNL, ce faci? Il pui ministru de Finante! Cata inconstienta! Sau poate era un plan?

Citu sa vina la comisie sa spuna ce face cu bugetul pe anul viitor. Pe mana cui a dat PNL bugetul Romaniei, a unuia care a facut bani din saracirea romanilor! Sigur ca nu a patit nimic de pe urma faptelor sale, dupa cum nici acum cei care au facut achizitii in pandemie nu patesc nimic.

https://www.capital.ro/scandalul-valutar-care-a-aruncat ...

Ei joaca Romania la zaruri, iar noi sa ii lasam sa ne mai conduca inca patru ani?

Nihil Sine Deo"

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani