Grid star
eveniment

EVENIMENT IMPORTANT IN FOODBIZ - Grupul CAI Curtici, in parteneriat cu TimisoaraFoodSummit 2023

Un partener de incredere vine alaturi de cea de-a doua editie TimisoaraFoodSummit, eveniment dedicat agribusiness-ului, productiei alimentare, productiei de bauturi, retail si HoReCa in Banat, Romania si Europa de Sud-Est.

Iata anuntul foodbiz.ro:

“Va prezentam noul nostru sponsor pentru categoria „Integrare de Succes” – CAI Curtici, proprietatea familiei Musca. Dimitrie Musca este un renumit fermier, antreprenor de mare performanta, o voce sonora care permanent cere respectarea drepturilor fermierilor.

TimisoaraFoodSummit este o platforma de business care aduce laolalta antreprenori si conducatorii din industria Foodbiz, conducatorii din autoritatile centrale si locale si conducatori academici, oferindu-le oportunitatea de a face business imediat, de a gasi parteneri si finantari. CAI Curtici va oferi produse de exceptie tuturor participantilor si va gazdui o minunata seara pentru participantii de exceptie din toate Banaturile, din toata tara si nu numai.

Grupul CAI Curtici este un model de integrare aproape unic in Romania. Peste 55 de mii de porci, peste 3000 de vaci, peste 7500 de hectare de teren arabil, sere, livezii, silozuri, fabrici de procesare, magazine de desfacere, toate inchizand lantul alimentar „from farm to fork”, cerut de Uniunea Europeana, cerut de eficienta de business, atat de rar in Romania! CAI Curtici incepe dimineata activitatile productive, iar seara isi inchide in magazinele proprii circuitul financiar. Calin si Dimitrie Musca sunt un exemplu care ar trebui predat in universitati.

Va asteptam alaturi de noi la TimisoaraFoodSummit, pe 22-23 noiembrie 2023, in Capitala Europeana a Culturii, Timisoara. Sa facem business imediat!

Toti participantii isi pot expune GRATUIT mostre/produse realizate de companiile pe care le reprezinta, cu conditia de a inscrie minimum doi participanti la conferintele din ziua cand doresc sa expuna. Locurile se vor ocupa in functie de ordinea inscrierii si spatiul expozitional disponibil.

Sponsori : Profi (Sponsor Silver) ; CAI Curtici (Sponsor „Integrare de succes) ;

Parteneri: Universitatea de Stiintele Vietii “Regele Mihai I” din Timisoara, Biris Goran SPARL, Mirdatod Ibanesti ( Partener Degustare), ASAS, ASPES;

 Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News Lumea Banilor, Revista Economistul, Money.ro

Pentru mai multe informatii despre eveniment si pentru a va inregistra, va rugam sa accesati www.timisoarafoodsummit.ro”.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani