Grid star
eveniment

TRANZACTIE AUTORIZATA DE CONSILIUL CONCURENTEI – Societatea care va fi preluata

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Leabrook Ltd preia EnergoBit Holding Ltd. Anterior, compania era controlata de Leabrook Ltd. impreuna cu IHC SARL.


In urma acestei tranzactii, Leabrook Ltd. va controla si companiile detinute de EnergoBit, respectiv EnergoBit SA, EnergoBit Control Systems S.R.L., EnergoBit Transformers S.R.L., Energolux Impex S.R.L., EnergoBit Tavrida S.R.L. si ELM Electromontaj Cluj S.A. Leabrook Ltd. din Cipru este detinuta de fondatorii grupului EnergoBit.

Domeniul de activitate

Activitatea grupului EnergoBit este axata pe antreprenoriat, executie, modernizare, mentenanta instalatii electrice, in special de medie si inalta tensiune; solutii pentru sisteme de monitorizare a consumului de energie, protectii prin relee si sisteme SCADA („Supervisory Control And Data Acquisition” – Monitorizare, Control si Achizitii de Date); productia de posturi de transformare prefabricate medie/joasa tensiune, celule de medie tensiune de distributie primara si secundara, transformatoare de distributie in ulei cu pierderi reduse si ultrareduse si tablouri electrice:
„In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani