Grid star
eveniment

FACTURILE LA APA CALDA SI CALDURA IN BUCURESTI – Gabriela Firea prezinta adresa lui Nicusor Dan: „Solicita sa creasca cu 75%, de la 1 decembrie”

Se anunta o iarna extrem de costisitoare pentru bucuresteni, si facturi uriase la apa calda si caldura. Acesta este avertismentul fostului edil al Capitalei, Gabriela Firea, in prezent senator PSD.

Potrivit lui Firea, Primarul General Nicusor Dan (foto) solicita ca factura platita pentru caldura si apa calda, de catre locuitorii Capitalei, sa creasca cu 75%, de la 1 decembrie 2021. Senatoarea precizeaza intr-o postare pe Facebook ca in urmatoarea sedinta de Consiliu General, programata pe 26 noiembrie, Nicusor Dan va cere consilierilor sa voteze majorarea tarifului platit de populatie pana la 280 lei/Gcal (vezi facsimil).

Fostul edil arata si cat va fi factura in luna decembrie: pentru un apartament cu 3 camere, 3 persoane, cresterea va fi de la 200 lei la 344 de lei, iar pentru 2 camere, 2 persoane cresterea va fi de la 159 lei la 273 lei.

Iata anuntul Gabrielei Firea:

"Facturi uriase in Capitala! Nicusor Dan 'are grija de bucuresteni', asa cum a promis in campanie! In 'Noul Bucuresti', primarul general solicita ca factura platita pentru caldura si apa calda, de catre locuitorii Capitalei, sa creasca cu 75%, de la 1 decembrie!

Dupa un an in care apa calda si caldura mai mult au lipsit decat au fost, Nicusor Dan isi arata adevarata competenta: incarca facturile oamenilor carora oricum nu le livreaza nici apa, nici caldura!

In urmatoarea sedinta de Consiliu General, programata pe 26 noiembrie, Nicusor Dan va cere consilierilor sa voteze majorarea tarifului platit de populatie pana la 280 lei/Gcal!

Adica, in decembrie, pentru un apartament cu 3 camere, 3 persoane, cresterea va fi de la 200 lei la 344 de lei, iar pentru 2 camere, 2 persoane cresterea va fi de la 159 lei la 273 lei!

Aceasta majorare vine imediat dupa ce a trimis si tarziu, si gresit, cererea prin care PMB solicita ajutor pentru incalzire de la Guvern. Evident, nu a primit niciun ban.

In conditiile in care toate preturile cresc si vor mai creste, bucurestenii sunt loviti direct, fara nici un avertisment, si de aceasta noua majorare!

Unde este transparenta clamata? A ramas doar o vorba goala.

Asa isi respecta promisiunile din campanie Primarul Pinocchio!".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani