Grid star
eveniment

FLORIN CITU, ATACAT DE TERORISTI – Dupa ce a fost urmarit de spioni rusi, ministrul Finantelor are noi probleme

Ministrul de Finante Florin Citu (foto) continua declaratiile socante. Dupa ce in urma cu cateva luni a acuzat ca este urmarit de “spioni rusi”, acum Citu sustine ca este victima unor “teroristi economici”.

Afirmatiile au fost facute dupa dezvaluirile privind afacerea de 12 milioane de euro in care sunt implicati parintii sai, dar si dupa ce presa a aratat ca Florin Citu desfiinteaza Directia Juridica din Ministerul de Finante, intrebandu-se daca aceasta masura este luata in vederea sprijinirii parintilor sai in procesul prin carte incearca sa obtina un teren de 50 de hectare de padure (click aici pentru a citi).

Concret, ministrul Florin Citu se plange ca este tinta unei gasiti organizate de teroristi economici, atacurile la adresa sa fiind puse in practica de un politician si sotia sa, de un avocat si de un fost lider PSD. Si toate acestea intrucat el, Florin Citu, ar refuza sa arunce tara in aer si ar continua sa ia masurile economice potrivite pentru Romania.

Prezentam acuzatiile ministrului de Finante Florin Citu, lansate luni, 8 iunie 2020, pe pagina sa de Facebook:

Cum sa-ti folosesti sotia ca arma politica.

De cateva zile urmarim cu totii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit in cel mai securistic mod, mai ales daca va uiati cine conduce atacul.

De ce ma ataca?

Simplu. Refuz sa arunc tara in aer.

Desi toate masurile economice luate pana acum au fost confirmate de evolutia economiei, inflatie si dobanzi mai mici, moneda nationala stabila, crestere economica in primul trimestru si pastrarea ratingului de tara, continua marsav atacul.

Dar nu ma ataca doar pe mine si imi ataca in cel mai ticalos mod familia.

Cine ma ataca? O gasca organizata de teroristi economici.

Un politician si prietenii lui. Un impostor care se ascunde dupa fustele nevestei punand-o sa faca cu mine si familia mea adevarate teleonovele la TV.

Celalalt, un avocat care profita de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani.

Impreuna, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstitutionale incasand milioane de lei de la clienti. Poate ar trebui sa dea banii inapoi.

Nu in ultimul rand s-a alaturat echipei si un demintar, fost in fruntea PSD. La ce am gasit la MFP acesta ar fi trebuit sa fie ultimul care sa spuna ceva.

Le spun celor trei ca nu ma las, merg inainte si voi dezvalui TOT.

Romanilor le spun ca tot ce a fost prezentat pana acum este FALS. Declaratia mea de avere este publica si acolo sunt trecute mostenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit si onest.

Cum sa inteleaga socialistii ca in tara asta sunt si oamenii cinstiti? Ei stiu doar sa fure proprietatile si munca oamenilor.

#RomaniiTrebuieSaStie”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani