Grid star
eveniment

TRANZACTIE PE PIATA ENERGIEI – Decizia Consiliului Concurentei privind holdingul din Austria

Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia prin care Enery Power Holding GmbH preia companiile Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy si East Wind Farm.

Potrivit Consiliului, Enery Power Holding GmbH este un holding din Austria, activ in sectorul energiei regenerabile, care achizitioneaza, dezvolta, construieste si exploateaza centrale de energie regenerabila in Europa Centrala si de Est.
Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy , Zagra Hidro , Corabia Solar , Holrom Renewable Energy si East Wind Farm activeaza in Romania in domeniul energiei regenerabile, avand capacitati de productie care constau in parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice si centrale hidroelectrice situate in diferite zone ale tarii.

Analiza Consiliului

"In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani