Grid star
eveniment

SE CERE DEMISIA A PATRU MINISTRI - “Calaii!". Ce sfat primeste Klaus Iohannis

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea cere demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, a ministrului Educatiei Monica Anisie, a celui de Finante Florin Citu (foto) si a lui Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice si Administratiei, pe care ii numeste “calai”.

Firea spune intr-o postare pe Facebook ca dispretul fata de romani, promisiunile neonorate, aroganta sunt cateva dintre motivele pentru care presedintele tarii, premierul si PNL au fost sanctionati prin vot, si ca doar demisia lui Ludovic Orban nu rezolva lucrurile:

“Presedintele sa accepte propunerea de premier din partea PSD - partidul castigator in alegeri -, si demisia urgenta a ministrilor care, in frunte cu Orban, au ingropat tara din punct de vedere sanitar si economic”, scrie Firea, referindu-se la cei patru ministri enumerati mai sus.

Iata postarea Gabrielei Firea:

“Sa nu uitam aceste imagini! Elevi si studenti la 'scoala on line' prin copaci, dupa net si bunicute scoase din piete sa-si vanda marfa in frig, in strada. Dispretul fata de romani, promisiunile neonorate, aroganta, angajarea clientelei politice in posturi de raspundere sunt cateva dintre motivele pentru care presedintele tarii, premierul si PNL au fost sanctionati prin vot.

Dar, simpla demisie a lui Orban nu rezolva deloc problema si nu arata ca vinovatii pentru starea tarii au inteles mesajul romanilor.
Ce este normal sa se intample acum, daca mai exista respect fata de dorinta explicita a oamenilor?

Presedintele sa accepte propunerea de premier din partea PSD - partidul castigator in alegeri -, si demisia urgenta a ministrilor care, in frunte cu Orban, au ingropat tara din punct de vedere sanitar si economic.

Tataru - calaul Sanatatii,
Anisie - calaul Educatiei,
Citu - calaul Economiei
Grinda - calaul Administratiei, etc.


Stiti ce fac acum ministrii lui Orban, in loc sa fi plecat de aseara cu el, si sa preia atributiile secretarii de stat?

Isi cauta sustinere, pile, relatii, cumetrii pe la consilierii prezidentiali si pe la sefii de organizatii PNL care au luat scor bun.

Mai mare rusine nici ca exista!

Oameni de o incompetenta crasa, cinici si dispretuitori care vor sa prinda un loc cald si in viitorul guvern!

Daca K Iohannis accepta asa ceva, va fi un pumn in plex dat poporului roman.
DreaptaAduceAusteritate

NuLePasaDeOameni

OameniiAuVotatSchimbarea".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani