Grid star
eveniment

FOAME DE BANI IN POLITIA ROMANA? - „Atentie! Norma de amenzi impusa politistilor” (Documentul)

Sindicatul Politistilor Europol condus de Cosmin Andreica (foto) acuza ca printr-un document emis de la nivelul Politiei Romane se da startul "vanatorii de amenzi".

Potrivit documentului semnat de comisarul-sef Raducu Adrian Stoichici (facsimil), politistilor li se impune sa raporteze zilnic, pana la ora 23:00, numarul de amenzi aplicate.

Sindicatul Europol condamna intr-o postare pe Facebook „aceste actiuni de intimidare la adresa politistilor care au scopul de a-i obliga sa aplice amenzi populatiei”.

Iata postarea Europol:

"ATENTIE! Norma de amenzi impusa politistilor

Am intrat in posesia unui document emis de la nivelul Politiei Romane care da startul 'vanatorii de amenzi'. Politistilor li se impune sa raporteze zilnic, pana la ora 23:00, numarul de contraventii aplicate, defalcat, amenzi/avertismente.
Este pentru prima data cand exista un asemenea interes vadit din partea MAI pentru amenzile aplicate de politisti. Si este tot pentru prima data cand se induce in subconstientul politistilor ca numarul de amenzi aplicate este un 'indicator; de performanta.


Condamnam ferm aceste actiuni de intimidare la adresa politistilor care au scopul de a-i obliga sa aplice amenzi populatiei. Ne punem speranta ca politistii nu vor accepta aceasta "norma" iar in situatia unor presiuni din parte sefilor, vom interveni prompt!".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani