Grid star
punguta cu doi bani

Foamea de bani il va face pe Nicusor sa tradeze

La cat de tare s-a dat noul primar general Nicusor Dan (foto) cu fundul de pamant pe vremea Gabrielei Firea, ne-am fi asteptat ca acum el sa tina primele pagini ale ziarelor si breaking news-urile televiziunilor, facand dezvaluiri pe banda rulanta despre neregulile gasite in Primaria Capitalei.

Totusi, dupa cum vedem, Nicusor merge deocamdata pe burta. Si nu pentru ca nu l-ar manca limba s-o improaste pe Firea cu noroi (punand eterna si fascinanta placa a grelei mosteniri), ci dintr-un calcul mult mai subtil: cel poreclit „Plicusor Ban” nu vrea sa faca valuri acum, deoarece pregateste o lovitura de teatru. Mai exact, proaspatul edil le coace fostilor colegi din USR o epocala tradare. Da, ne referim la aceeasi Uniune Salvati Romania careia Dan ii datoreaza consacrarea la nivel national. Caci sa fim realisti: fara reteaua USR, Nicusor ar fi ramas o vedeta la nivel de Bucuresti, dar cam atat.

Si mai exact, se pare ca Nicusor Dan se incalzeste pentru inregimentarea in Partidul National Liberal, ca sa-i faca pe plac premierului Ludovic Orban, astfel incat acesta sa-si desfaca mai larg baierile pungii. Ne referim, desigur, la ajutoarele pe care Guvernul le acorda in fiecare an Primariei Generale a Bucurestilor.

Ipoteza a fost lansata luni, 2 noiembrie 2020, de catre jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob (BTI) pe Inpolitics.ro, acesta estimand ca nicusoriada se va produce foarte aproape de 6 decembrie – data alegerilor parlamentare. In egala masura, BTI avanseaza alt scenariu, la fel de spectaculos, legat de „Plicusor Ban”. Click aici ca sa-l cititi!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani