Grid star
eveniment

​ FOOD INTEL FORUM: 24-25 MAI- Rege Charles al III-lea s-a antrenat pentru incoronare de multe ori la Viscri

FoodIntelForum, editia a VI-a va avea loc intre 24-25 mai 2023. Proaspat incoronatul Rege Charles al III-lea s-a antrenat pentru incoronare de multe ori la Viscri. Pentru ce activitate si mai importanta se antreneaza pe viitor la Viscri, la Crit si la Mesendorf?, se intreaba FoodIntel Forum.

Iata anuntul Food Intel:

"Vinurile romanesti de la Crama Pietroasa, Cramele Odobesti, Crama Stramutata si altele, pe care noi le vom bea pe 24-25 mai la FoodIntelForum, precis i-ar placea foarte mult fata ce a baut pana acum.

Ce ne facem oameni buni daca vine regele si la noi la Forum? Ce or sa faca cei peste 140 de conducatori care analizeaza, produc, vand si fac profit din bucate romanesti? Care este urmatoarea incoronare?

Inteligenta Artificiala prezenta la Forum asculta, vegheaza si catalogheaza!

La FoodIntelForum, editia a VI-a, 24-25 mai 2023, toti participantii pot expune  gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Sponsori: Smart Home Development (Sponsor Platinum), Profi (Sponsor Silver);

Parteneri: Biris Goran SPARL, Auchan, Mirdatod Ibanesti, AgriCloud, GEI Consultanta Specializata, VBR Labs, Goodwill Consulting, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti", ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI, HORA, ASPES;

Parteneri Media: Food Biz , Agrostandard News, RomaniaFunctioneaza, Revista Economistul, Lumea Banilor, MONEY.ro”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani