Grid star
eveniment

SE DESCHIDE PODUL CIUREL – De ce este acuzat Nicusor Dan

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea (foto stanga) a anuntat vineri, 18 septembrie 2020, ca Podul Ciurel se va deschide sambata, 19 septembrie 2020. Firea spune ca prin deschiderea acestui pod se va fluidiza traficul in zone importante ale Capitalei : Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Lujerului.

Gabriela Firea il acuza pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan (foto dreapta), ca a blocat proiectul timp de mai multi ani:

“10 ani pierduti si 10 milioane de euro risipite, din cauza ONG-ului fondat si condus de Nicusor Dan. Acesta este purul adevar!”.

Promisiune

Primarul General al Capitalei a mai anuntat intr-o postare pe Facebook ca se va lupta prin tribunale cu cei care indraznesc sa mai atace vreun document absolut legal!

Iata postarea Gabrielei Firea:

“Am fost din nou aseara la Ciurel. Arata splendid! Si isi va dovedi utilitatea incepand de maine, cand se deschide circulatia, pentru a fluidiza traficul in zone importante ale Capitalei : Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Lujerului etc.

Puteam sa ne bucuram de cel mai mare proiect de infrastructura acum multi ani daca Dl Danes, co-fondator al Uniunii Salvati Bucurestiul, impreuna cu prietenul si colegul sau, Nicusor Dan, nu ar fi blocat santierul prin tribunale 10 ani.

Asa ceva nu trebuie sa se mai intample!

Sa reactionam impreuna, astfel incat franarii dezvoltarii orasului sa fie demascati si opriti din actiunile lor distructive.

10 ani pierduti si 10 milioane de euro risipite, din cauza ONG-ului fondat si condus de Nicusor Dan.

Acesta este purul adevar!

Continuam etapa a doua a investitiei de la nod Virtutii pana la Centura Capitalei, cu pasaj in zona bulevardului Uverturii.

Constructorii raman in santier. Avem proiect tehnic si exproprieri. De data aceasta sunt eu aici, sa ma lupt cu ei prin tribunale, daca indraznesc sa mai atace vreun document absolut legal!

Lupt pana la capat pentru oameni!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani