Grid star
eveniment

GUVERNARE PENTRU 1% DINTRE ROMANI – Replica pentru Citu de la oamenii muncii: "Ar trebui sa stiti cu cat au crescut preturile produselor de baza”

Premierul Florin Citu este „tras de urechi” de sindicate pentru performanta guvernarii.

Va ramane in istorie declaratia premierului Florin Citu care a recunoscut ca nu stie cat costa o paine. A si explicat de ce nu stie: pentru ca nu mananca acest produs. Dar a tinut sa precizeze ca merge la piata.
Premierul a mai vorbit si despre salarii de 3.000 de euro pe luna, salarii de care se bucura doar 1% dintre romani, fara sa vorbeasca si despre restul populatiei, sau despre preturile care cresc de la luna la luna, lucru pe care ar trebui sa-l stie.

Cartel Alfa arata intr-o postare pe facebook, dupa declaratiile premierului , ca acesta confirma ca guvernarea este pentru cei 1% care castiga peste 3.000 euro pe luna, pentru binele si confortul lor, si ca "ii ingroapa zilnic in datorie pe restul 99%”.

Iata mesajul Cartel Alfa pentru premier:

"Ocazie cu care premierul confirma ca guvernarea este pentru cei 1%, iar pentru binele si confortul lor, ii ingroapa zilnic in datorie pe restul 99%.
Florin Citu, nu stiti cat costa o paine. Ok. Dar oare stiti ca atributia dvs. este sa va asigurati ca fiecare cetatean poate sa manance o paine (sau altceva care sa-i asigure necesarul zilnic de hrana, in situatia in care, la fel ca dvs, nu mananca paine)?
Daca nu in calitate de prim ministru, atunci in calitate de ministru de finante, ar trebui sa stiti cu cat au crescut preturile produselor de baza, care constituie grosul cheltuielilor cetatenilor - cei 99%, care nu exista pentru guvernul asta, decat ca sa munceasca sa le faca viata si mai buna celor 1%!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani