Grid star
eveniment

GUVERNUL PNL, MAI CORUPT DECAT GUVERNELE PSD – 53% dintre romani acuza Guvernul PNL ca a profitat de pandemie pentru a face achizitii netransparente (Sondajul)

Probleme mari pentru PNL si Guvernul Orban. Romanii considera Executivul PNL mai corupt decat guvernele PSD. Mai mult, romanii acuza Guvernul condus de premierul Ludovic Orban (foto) ca s-a folosit de pandemia de coronavirus pentru a face achizitii netransparente. O dezvaluie un sondaj CURS, realizat in perioada 19-30 iunie 2029.

Concret: 43% dintre respondentii sondajului considera ca Guvernul PNL este mai corupt decat Guvernele PSD, 36% sustin contrariul, iar 21% nu au raspuns sau nu stiu.

De asemenea, 53% sustin ca Guvernul PNL a profitat de pandemie pentru a face achizitii netransparente, iar 55% dintre respondenti opineaza ca Executivul liberal nu are oameni pregatiti sa gestioneze criza economica.

Pe de alta parte, acelasi sondaj, publicat de stiripesurse.ro, mai arata urmatoarele:

-49% dintre cei intervievati considera ca Guvernul PNL nu este interesat sa ajute firmele romanesti sa-si reia activitatea;

-48% dintre respondenti au precizat ca presedintele Klaus Iohannis si Guvernul PNL intretin panica pentru a putea restrange drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor;

-63% dintre romani arata ca Guvernul PNL este incapabil sa reduca somajul.

Iata sondajul CURS:

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani