Grid star
eveniment

POLITICI EUROPENE SI BUSINESS IN NOUA ECONOMIE – Dezbaterea care nu trebuie ratata

Noua Economie se rescrie la nivelul Uniunii Europene intr-un context dificil: urmarile pandemiei, ale crizei cresterii brutale a preturilor la energie si alimente precum si socul economico-financiar adus de Razboiul din Ucraina cer o noua paradigma de dezvoltare si ridica intrebari serioase cu privire la noul model de globalizare.


EM360 Group si Romania Durabila organizeaza miercuri, 22 iunie 2022, orele 10.30 – 12.30, evenimentul online ”Politici Europene si Business in Noua Economie‘’, o discutie interactiva unde subiectele sunt atent dezbatute, sunt generate idei constructive si unde se raspunde intrebarilor primite in timp real de la participanti si de la jurnalisti.
Noua Economie are nevoie de cateva directii guvernate de certitudine, de stabilitate politica, de securitate energetica si de coerenta a politicilor publice europene si autohtone. Pentru o corecta redresare economica si pentru o eficienta reorientare a directiilor de dezvoltare economica, Uniunea Europeana nu poate sa nu tina cont de prioritatile si contextul regional in care se regasesc diversele state membre.

Restructurarea economiei capitaliste

Conditia esentiala este ca, deopotriva, factorii decidenti si simplii cetateni sa inteleaga rolul major pe care il vor juca politicile europene orientate catre schimbare creativa, catre restructurarea economiei capitaliste catre aducerea in practica curenta a celor mai avansate si mai indraznete idei si tehnologii ce vor transforma fundamental relatiile dintre mijlocele de productie.

Tematica evenimentului va aborda subiecte precum:

-Prioritatile strategice pentru dezvoltarea durabila in Noua Economie;
-Green Deal - cum se va reorienta in contextul prezent;
-Predictibilitatea pachetelor de politici europene si impactul acestora asupra economiei;
-Cai de sustinere a dezvoltarii businessului si de redresare a mediului de afaceri;
-Noua Economie ESG;
-Digitalizarea, finantare specifica pentru noua economie.

Noua Economie este un demers initiat de Romania Durabila si EM360 care sustine un dialog permanent intre Executiv si mediul de afaceri. Evenimentul se bucura de sprijinul Federatiei Patronale Petrol si Gaze in calitate de partener strategic si al partenerilor institutionali – ASPES si RomEficienta.
Parteneri media: Agerpres, Economistul, Club Economic, Financial Intelligence, Money, The Diplomat, Bugetul, Lumea Justitiei si Lumea Banilor. Partener monitorizare media: Klarmedia.
Evenimentul va fi transmis pe paginile de Facebook ale organizatorilor EM360 Studio si Romania Durabila.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani