Grid star
eveniment

IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA LUI LIVIU DRAGNEA SI VICTOR PONTA – Este vorba despre organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European din 2014 (Document)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri, 3 noiembrie 2021, o lege care aproba un act emis pe vremea cand Victor Ponta era premier, iar ex-liderul PSD Nicolae Dragnea viceprim-ministru.


Este vorba despre decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 4/2014 privind operationalizarea Registrului electoral si pentru modificarea Legii 33/2007 privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European, precum si unele masuri pentru buna organizare si desfasurare a alegerilor pentru Parlamentul European din anul 2014.

Votul final, in 2021

Ordonanta viza aspecte de ordin tehnic, iar in aprilie 2014, proiectul de lege cu privire la ordonanta semnata de Victor Ponta, in calitate de premier, si de Liviu Dragnea, la acea vreme viceprim-ministru, dar si de altii, a fost adoptat de Senat. Sapte ani mai tarziu, in octombrie 2021, Camera Deputatilor a dat votul final, iar Klaus Iohannis a promulgat legea.


*Iata ce prevedea Ordonanta de Urgenta

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani