Grid star
eveniment

IOHANNIS, FATA IN FATA CU NICUSOR DAN – "Cam rusinos , dom’ Presedinte"

Candidatul PNL-USR pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan (foto 1) s-a intalnit joi, 24 septembrie 2020, cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. La intalnire a participat si premierul Ludovic Orban (foto 2).

Intalnirea nu a fost anuntata presei, asa cum se mai intampla, ci a fost tinuta “la secret”. Insa, pana la urma, presedintele a recunoscut ca s-a intalnit cu Nicusor Dan. De asemenea, au fost scurse si fotografii cu Nicusor Dan cand iese de la Cotroceni.

Administratia Prezidentiala a precizat, la solicitarea digi24, ca Ioahnnis a apreciat că solutiile propuse de Nicusor Dan „sunt fezabile” si pot duce la rezolvarea problemelor pe care le au bucurestenii.

In opinia noastra, implicarea presedintelui in campania electorala pentru sustinerea lui Nicusor Dan este evidenta. Cu toate ca seful statului nu este membru al vreunui partid si ar trebui sa fie neutru.

Practic, Iohannis, prin declaratia facuta prin intermediul Administratiei Prezidentiale, s-a pozitionat de partea PNL si le sugereaza bucurestenilor sa-l voteze pe candidatul dreptei.

Ne intrebam, retoric, de ce seful statului n-a chemat-o la Cotroceni si pe Gabriela Firea, pe Calin Popescu Tariceanu si pe alti candidati la Primaria Capitalei.

Disperare mare

La scurt timp de la intalnirea de la Cotroceni, consultantul politic Cozmin Gusa a precizat intr-o postare pe Facebook ca intrevederea arata disperarea cuplului Iohannis-Orban, in fata perspectivei ca “baietasul” lui Iohannis nu va fi ales. Iar in acest scenariu, presedintele devine partas si la infrangere, ceea ce-i va genera o criza majora si instabilitate.

foto:antena3

Iata postarea facuta de Cozmin Gusa pe Facebook:

"E cum am zis: NICUSOR-PLICUSOR E CANDIDATUL LUI IOHANNIS! Cam rusinos , dom’ Presedinte …

Acum vreo zece zile va demonstram de ce sunt convins eu ca Nicusor e strict candidatul lui Iohannis ( Ion Cristoiu azi dimineata, a argumentat in plus acest fapt).

Nu era mare problema atunci cand ziceam eu asta, inafara imixtiunii nepermise a unui presedinte in jocurile subterane interne. Numai ca intre timp, coruptia si necinstea lui Nicusor, au fost demonstrate public! Iar Iohannis, prin ceea ce-a facut azi primindu-l la Cotroceni pe Plicusor, devine astfel chiar sustinatorul public a ceea ce a fost mai rau in Romania: CORUPTIA SI MINCIUNA!

Intalnirea de azi, mai arata insa si disperarea cuplului Iohannis-Orban, in fata perspectivei ca “baietasul” lui Iohannis nu va fi ales. Si-atunci, Iohannis devine partas si la infrangere, ceea ce-i va genera o criza majora si instabilitate.

M-astept acum sa fie apelat si Base si sa fie implorat in lacrimi ( de copii?!), sa se retraga. Iar el, tot cu lacrimi de crocodil, sa accepte sa-si incalce din nou principiile ( inexistente!), si sa se retraga".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani