Grid star
punguta cu doi bani

Iohannis, urmasul lui Ceausescu, nu suporta lumina soarelui

* Ati vazut deja cum presedintele Klaus Iohannis s-a inghesuit sa se filmeze la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, desi nu a avut nici macar contributia cea mai mica la realizarea acestui tronson din magistrala M5. Ei bine, Internetul nu a lasat netaxata fanfaronada lui Werner, facand imediat un colaj video ce are drept fundal sonor un fragment din Telejurnalul anului 1979, in care Ceausestii erau prezentati (bineinteles: in stilul sforaitor specific epocii) in vizita de inaugurare a tronsonului de metrou Semanatoarea-Timpuri Noi.

Mai jos puteti admira filmuletul, avandu-i in loc de Nicolae si Elena Ceausescu pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban.

https://www.facebook.com/radupreda80/posts/1036145846822387

* Tot in legatura cu Iohannis, va spunem ca Antena 3 l-a surprins pe primul om in stat poruncindu-i sefei de cabinet, Delia Dinu, sa-i mute tribuna mai acana, ca sa nu-l bata soarele in cap. Da, episodul ne-a amintit de scena paltonului aruncat pe masina, din februarie 2015 (Scrasnila Voda fiind enervat ca nu se repezise niciun valet sa i-l ia din mana), insa altceva vrem sa evidentiem: Werner se teme sa nu-l bata soarele-n cap. Totusi, lumina solara e buna, fiindca ajuta la fixarea vitaminei D3. Ceea ce ne duce cu gandul la episodul din februarie 2019, cand Klaus a facut spume la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD din acel moment propusese sa se taie bugetele serviciilor, iar surplusurile de bani sa fie alocate pentru acordarea de vitamina D copiilor.

Bun, am inteles: Klaus Iohannis are ceva impotriva vitaminei D. Dar intrebarea este: oare vitamina M ii place?

https://www.youtube.com/watch?v=sbXUTgZGq_w&ab_channel=Esential

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani