Grid star
eveniment

IONEL ARSENE PROMOVEAZA ROMANIA – Presedintele CJ Neamt, intalnire cu oficialii de rang inalt din Egipt: "Am prezentat potentialul economic al judetului Neamt” (Galerie foto)

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, promoveaza Romania in strainatate. Astfel, Arsene se afla zilele acestea intr-o vizita de lucru in Republica Araba Egipt pentru a promova Neamtul din punct de vedere economic, turistic si cultural si de a incheia acorduri de cooperare.


Arsene, alaturi de alti oficiali, s-a intalnit cu reprezentanti ai Ministerului Investitiilor si Ministerului Industriilor si Comertului din Egipt, iar in cadrul discutiilor a prezentat potentialul economic al judetului Neamt in domenii precum constructia de obiective de infrastructura rutiera, productia de utilaje pentru industria petroliera si chimica, industria textila, a prelucrarii lemnului, a agriculturii si zootehniei,

Iata declaratia presedintelui Consiliului Judetean Neamt:

"Saptamana aceasta efectuez o vizita de lucru in Republica Araba Egipt, in scopul de a promova Neamtul din punct de vedere economic, turistic si cultural si de a incheia acorduri de cooperare intre judetul nostru si regiuni ale acestui stat.
Conform programului saptamanii in curs, astazi am participat, impreuna cu delegatia din Neamt, formata din primarul orasului Targu-Neamt, Vasilica Harpa, vicepresedintele Dragos Chitic, administratorul public Sorin Brasoveanu, consilierul judetean Ion Asaftei, reprezentanti ai Consiliului Judetean Neamt si ai mediului de afaceri, la o intalnire in cadrul Egyptian Businessmen’s Association, la Cairo.
Evenimentul, la care am fost primiti de catre reprezentanti ai Ministerului Investitiilor si Ministerului Industriilor si Comertului din Egipt, a fost realizat cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Republica Araba Egipt, careia ii multumesc pentru intreaga implicare.

Potential economic

Cu acest prilej am prezentat potentialul economic al judetului Neamt in domenii precum constructia de obiective de infrastructura rutiera, productia de utilaje pentru industria petroliera si chimica, industria textila, a prelucrarii lemnului, a agriculturii si zootehniei, iar antreprenorii nemteni din delegatie au avut ocazia de a-si promova produsele si serviciile si sa identifice oportunitati de colaborare cu reprezentantii mediului de afaceri egiptean.
Am constatat cu bucurie ca o parte dintre oamenii de afaceri prezenti la acest forum economic erau interesati de parteneriate cu judetul nostru si cunosteau detalii despre economia si turismul din zona noastra.
Prima zi a vizitei de lucru din aceasta saptamana a fost extrem de importanta in privinta viitoarelor colaborari pe care zona noastra le va avea cu reprezentantii mediului de afaceri din Republica Araba Egipt”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani