Grid star
punguta cu doi bani

Linie scurta cu presedintele ANAF. Noul sef al Fiscului ii indeamna pe romani sa reclame orice comportament abuziv al inspectorilor

Decizie luata de noul presedinte al ANAF, Lucian Ovidiu Heius. La cateva zile dupa instalarea in functie ca urmare a plecarii Mihaelei Calugareanu, dupa ce a fost numita consilier la Curtea de Conturi, Heius pare ca vrea sa castige simpatia contribuabilior. Care scrasnesc din dinti cand sunt calcati de ANAF, unii plangandu-se ca sunt "asupriti”, motivand ca isi platesc taxele, sunt corecti, respecta legea, dar pierd bani si timp cu birocratia.
Motiv pentru care noul sef ANAF a infiintat un numar de telefon: 0723.568.179, conectat la cabinetul lui, numar la care oricine poate suna si reclama orice comportament abuziv al inspectorilor ANAF. Heius promite public ca ca se va ocupa personal de verificarea si solutionarea cu fermitare a celor semnalate.

Daca ati sunat la numarul respectiv sa reclamati ceva, daca vi s-a raspuns la telefon, si daca ati primit si un raspuns la sesizarea facuta, sau nu, trimiteti un mesaj pe facebook Lumea Banilor. Sa stim cum functioneaza ANAF!

Iata anuntul noului sef ANAF:

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani