Grid star
punguta cu doi bani

Ludovic Orban prins in flagrant de santaj

Ludovic Orban prins in flagrant de santaj. Nu, nu este vorba despre vreun dosar penal, spre dezamagirea unora si usurarea altora. “Ludovic Orban prins in flagrant de santaj” este titlul comentariului scris de Contele de Saint Germain, care analizeaza santajul pe care Ludovic Orban il face la adresa romanilor. Un santaj prin care Orban spera sa obtina voturi cat mai multe pentru PNL. Mai ales ca presedintele Iohannis deja l-a atentionat ca se asteapta la un scor record al PNL la alegerile locale.

“Ca prim – ministru proaspat numit te trezesti de-odata cu puteri uriase, care, daca nu ai franele bine reglate, iti pot lua mintile. Dupa ce toata viata ta ai fost un lefegiu parlit, operand doar cu sume de stricta subzistenta, vezi ca primesti brusc pe mana bugetul unei tari, cu care sa te poti juca discretionar, dupa fanteziile tale cele mai excentrice.

Domnul Ludovic Orban, uns premier de Iohannis dupa epuizante comicarii bahice si provocari baritonale gen announcer de kickboxing ('cine este generalul?') a fost lovit, odata instalat in noua si inalta lui pozitie administrativa, de doua valuri naucitoare: atitudinea celor din jurul lui, care au renuntat la statutul de bipezi pentru a deveni taratoare si propriul sau sentiment de nabab, instapanit peste banii tarii prin edict divin precum mostenitorii califilor din Emirate. Ca numitele valuri au produs in Ludovic Orban avarii comportamentale si de gandire alarmante, s-a vazut in mod repetat in guvernarea acestuia, mai ales pe timp de pandemie. Nu voi mai aminti aici istoricul gafelor si ineptiilor sale. sunt bine cunoscute si resimtite din greu de orice roman cat de cat informat si dependent de normalitate.

Voi semnala, insa, ceva petrecut ieri, absolut spectaculos ca dimensiune de prostie, care il pune pe premier intr-o postura de-a dreptul penala”, scrie Contele de Saint German.

La ce anume se refera aflati de aici.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani