Grid star
punguta cu doi bani

Lui Orban i s-a aratat pisica

Foarte interesant ce vorbeste lumea prin oras. Din ce in ce mai multa lume. Cica zilele premierului Ludovic Orban in fruntea Guvernului ar fi numarate si ca in urmatoarea perioada vom asista la o mutare spectaculoasa. Ludovic Orban ar urma sa faca pasul inapoi, pentru a lasa locul unui europarlamentar PNL. Nu, nu va fi Rares Bogdan, ci Siegfried Muresan, un politician pe placul Germaniei. Deja informatia a inceput sa circule prin mai multe redactii, probabil pentru a se testa reactia populatiei. Populatia ca populatia, insa interesant e si ce vor spune greii PNL, in conditiile in care unii dintre acestia inca ii sunt loiali lui Orban.

Acum, cum va face Ludovic Orban pasul inapoi ramane de vazut. Adica, daca va renunta de bunavoie la fotoliul de premier sau va fi fortat. Tinand cont insa de ultimele evenimente de pe scena politica, tindem sa credem ca Ludovic Orban nu prea doreste sa se retraga. Si cand spunem evenimente ne referim la pozele devastatoare pentru Orban care au aparut in ultimele zile. Una a fost cea in care Orban chefuia cu whisky cat o pensie, vin, bere, tigari si trabucuri in sediul Guvernului, impreuna cu cativa membri ai Cabinetului (foto 1). Ea a fost insa urmata, la doar o zi distanta, de o a doua fotografie, cu Orban surprins in timp ce fuma la o sedinta din Guvern (foto 2). Cine stie ce mai urmeaza daca Orban nu intelege ca e timpul sa fie baiat cuminte si ascultator, asa cum a fost de cand i-a trecut executia DNA pe la ureche. Pozele astea doua au fost, asa, de vara...

Si sa nu uitam: lumea mai spune ca totul se intampla cu acceptul tacit al presedintelui Klaus Iohannis, care la ultima sedinta pe care a avut-o cu greii PNL nu ar fi sarit sa-l apere pe Orban asa cum o facea odata.

Luati-va popcorn!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani