Grid star
analize

M-am saturat de minciunile lui Citu!

M-am saturat sa vad un ministru incapabil cum incearca disperat sa scape de responsabilitatea ratingului de tara. Acum vine cu o fumigena si, ce sa vedeti, de vina este PSD pentru ca dezbate noul program de guvernare.

Nu, dle. Citu, de vina este guvernul pe care il reprezentati si care s-a imprumutat fara masura. Cresterea exorbitanta a datoriei, lipsa masurilor care sa sprijine economia si locurile de munca sunt cauzele reale pentru care ratingul de tara este amenintat. Criteriile care se evalueaza sunt capacitatea de plata a datoriilor, calitatea masurilor luate, politica economica actuala, adica performanta guvernarii Orban.

Sunteti la guvernare de 11 luni, incapabili sa gestionati treburile tarii, preocupati doar ca alegerile generale sa aiba loc cât mai repede, in detrimentul sanatatii publice.

Dle. Citu, am lasat tara stabila din punct de vedere economic, ratingul de tara a fost reconfirmat in ciuda declaratiilor panicarde pe care le faceati atunci din Parlament. Sunteti ministrul finantelor publice si ar trebui sa va faceti treaba in conformitate cu fisa postului. Daca nu puteti, plecati si lasati locul unor oameni responsabili si profesionisti, care sa gestioneze corect treburile tarii.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani