Grid star
eveniment

MINISTRUL DE FINANTE, BAIATU' LU' MAMI SI AL LUI TATI – Dan Vilceanu a raspuns cu ce bani si-a cumparat casa la 23 ani (Video)

Daca presedintele Klaus Iohannis si-a achizitionat casele si cu banii din meditatii, dupa cum el insusi a declarat, ei bine, noul ministru de Finante Dan Vilceanu (foto dreapta, langa Klaus Iohannis) a primit bani de la parinti ca sa cumpere o proprietate.

Intrebat marti, 24 august 2021, de unde a avut bani in 2002, la numai 23 de ani, sa-si cumpere casa, Vilceanu a raspuns sec:

“De la parinti”.

Mesaj pentru tineri

Ministrul de Finante a fost rugat sa le transmita un mesaj tinerilor de 18-19 ani care lucreaza in privat si care nu reusesc sa-si cumpere nici macar o garsoniera, in timp ce situatia lui la numai 23 de ani era total diferita. Nu a raspuns: “Ghinion” (asa cum a facut-o Iohannis in campania din 2014 pentru alegerile prezidentiale), ci a replicat in felul urmator:

“Am beneficiat de acest noroc de a avea parinti cu o stare materiala buna”.

Iata intrebarile adresate ministrului de Finante si raspunsurile acestuia (vezi video):

Reporter:

De unde ati avut bani in 2002, la 23 de ani, pentru a va cumpara un teren si doua case (una de 600 metri patrati aproape, cealalta de 200 de metri patrati), avand in vedere ca v-ati angajat la 24 de ani la firma mamei dumneavoastra?

Dan Vilceanu:

De la parinti!

Reporter:

Ce le spuneti tinerilor de 18-19 ani care lucreaza in privat si nu au o asemenea posibilitate sa-si cumpere nici macar o garsoniera, avand in vedere ca dumneavoastra la 23 de ani deja erati bogat?

Dan Vilceanu:

Ce sa le transmit? Ceva concret: am beneficiat de acest noroc de a avea parintii cu o stare materiala buna, acea casa si terenurile de care vorbiti sunt intr-o comuna din judetul Gorj, pretul a fost unul foarte bun, nu vorbim de sume foarte mari.

La momentul la care a fost cumparata acea proprietate, valoarea ei in dolari era cam cat pretul de astazi al unui apartament cu doua camere din Bucuresti”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani