Grid star
companii

MISCARE PE PIATA CARNII – Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia prin care se intentioneaza preluarea unei companii

Miscare pe piata carnii: Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) a autorizat tranzactia prin care Elit intentioneaza sa preia compania Goodies Meat Production. Elit SRL din judetul Alba face parte din grupul Smithfield, afiliat al WH Group.

Grupul Smithfield desfasoara o gama variata de activitati in Romania, printre care cresterea suinelor, productia si comercializarea de carne proaspata, carne semiprocesata si carne procesata, precum mezeluri. Goodies Meat Production SRL, din judetul Prahova, produce si comercializeaza mezeluri. In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Iata anuntul Consiliului Concurentei:

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Elit intentioneaza sa preia compania Goodies Meat Production. Elit SRL din judetul Alba face parte din grupul Smithfield, afiliat al WH Group. Grupul Smithfield desfasoara o gama variata de activitati in Romania, printre care cresterea suinelor, productia si comercializarea de carne proaspata, carne semiprocesata si carne procesata, precum mezeluri. Goodies Meat Production SRL, din judetul Prahova, produce si comercializeaza mezeluri. In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal. Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani