Grid star
antreprenoriat

MISCARE PE PIATA IT - Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) analizeaza tranzactia prin care companiile Club King SRL, Cemarbet SRL, Saed Electronic SRL, Get’s Bet Online LTD, GTB Line Software SRL, Neosoft Tech Support SRL si Neosoft Limited sunt preluate, in comun, de Emma Gamma si Familia Ghetu prin intermediul HoldCo.Acesta este un holding in curs de constituire.

Neosoft Tech Support SRL si GTB LineSoftware SRL activeaza in domeniul IT si furnizeaza suport operational pentru societatile Club King SRL, Cemarbet SRL, Saed Electronic SRL, Get’s Bet Online LTD si Neosoft Limited, care opereaza in sectorul jocurilor de noroc/ pariurilor si al activitatilor de cazinou, in sistem fizic si online.

Jocuri de noroc

Emma Gamma Limited este o companie de tip holding inregistrata in Cipru, ce detine actiuni in firme care furnizeaza activitati de pariuri si jocuri de noroc.
"In conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. 21/1996, aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Ca urmare, autoritatea de concurenta va evalua aceasta operatiune in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”, anunta Consiliul Concurentei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani