Grid star
antreprenoriat

LOVITURA PENTRU ROMANII FARA BANI: MAI PUTINE REDUCERI IN MAGAZINE – Parlamentul a aprobat: doar doua perioade de vanzari la preturi reduse pe an (Document)

Lovitura pentru romanii care asteapta perioadele de reduceri din magazine pentru a-si putea achizitiona cele necesare, de la haine pana la electrocasnice. Perioadele de reduceri vor fi limitate drastic.

Astfel, in prima zi de lucru in noua componenta, luni, 1 februarie 2021, Senatul Romaniei a decis ca vanzarile la preturi reduse se vor realiza doar de doua ori pe an. Mai exact, Senatul a aprobat Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 210/2020 pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata (vezi facsimil 1).

Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata prevede urmatoarele:

“Vanzarile de soldare se pot efectua numai in cursul a doua perioade pe an, cu o durata maxima de cate 45 de zile fiecare, cu conditia ca produsele propuse pentru soldare sa fie oferite spre vanzare in mod obisnuit inaintea acestei date”.

Camera Deputatilor este for decizional in acest caz.

Iata ordonanta de urgenta aprobata de Senatul Romaniei si expunerea de motive a acesteia:

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani