Grid star
companii

MOMENTUL ASTEPTAT DE TOTI JUCATORII – Loteria Romana isi redeschide agentiile luni, 15 iunie 2020, cand va relua si plata castigurilor, dupa aproape trei luni. Primele trageri vor avea loc duminica, 21 iunie 2020

Pasionatii de jocuri de noroc au parte de o veste buna: Loteria Romana – condusa de directorul general Sebastian-Iacob Moga (foto) – isi redeschide agentiile luni, 15 iunie 2020, dupa o pauza de aproape trei luni, din cauza pandemiei de COVID-19.

Tot luni va fi reluata si plata castigurilor, suspendata inca din data de 25 martie 2020. Primele trageri loto vor avea loc duminica, 21 iunie 2020.

Agentiile loto isi vor intampina clientii cu masuri de protectie, printre care panouri de plexiglas, masti, benzi de mentinere a distantei etc. De asemenea, clientii vor fi obligati sa poarte masti si sa isi dezinfecteze mainile la intrarea in agentii.

Comunicatul Loteriei Romane:

Agentiile Loteriei Romane se redeschid gradual de luni, 15.06.2020, incepand cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminica, 21.06.2020.

Odata cu redeschiderea agentiilor loto se reia si plata castigurilor. Reamintim faptul ca plata castigurilor a fost suspendata in 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea castigurilor prevazute de regulamentele de joc nu au mai curs incepand cu aceeasi data.

Jucatorii isi vor putea incerca din nou norocul la jocurile preferate, in conditii de siguranta si protectie. Loteria Romana s-a pregatit pentru redeschiderea agentiilor cu o serie de masuri de preventie necesare pentru protejarea sanatatii jucatorilor si a angajatilor si va respecta toate normele care vor fi stabilite de autoritati.

In agentiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucatorii), benzi avertizoare de mentinere a distantei de siguranta, dezinfectat pentru maini pus la dispozitia jucatorilor si dezinfectant pentru suprafetele de joc. Angajatii vor purta masti de protectie faciala si vor avea, de asemenea, la dispozitie manusi de unica folosinta si vizete transparente de protectie. Dezinfectarea agentiilor si a suprafetelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afisat la loc vizibil, impreuna cu celelalte reguli si recomandari privind accesul si comportamentul in agentiile Loteriei Romane.

Importanta respectarii tuturor regulilor de conduita privind accesul in agentiile loto este esentiala. Jucatorii au cateva responsabilitati cu care deja sunt familiarizati: sa respecte distanta de siguranta, sa poarte masca de protectie faciala, sa-si dezinfecteze mainile la intrarea in agentii, sa respecte toate recomandarile pentru a se proteja pe ei si pe cei din jur.

Este un moment asteptat de toti angajatii Loteriei Romane si, bineinteles, de catre toti jucatorii nostri, carora le multumim pentru fidelitate si incredere. Am convingerea ca impreuna, jucatori, angajati si colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, traditia Loteriei Romane, una dintre cele mai vechi institutii romanesti, care aniverseaza anul acesta 114 ani de activitate. Indiferent de perioadele traversate, rolul social si misiunea Loteriei Romane au ramas neschimbate: crearea fondurilor necesare finantarii unor proiecte de interes public national prin oferirea de jocuri sigure si responsabile.” - Sebastian-Iacob Moga, Director General C.N. ”Loteria Romana” S.A.

Loteria Romana desfasoara activitate de interes public national in domeniul jocurilor de noroc, in scopul realizarii cadrului organizat pentru satisfacerea cererii naturale de joc in randul populatiei si crearea fondurilor necesare finantarii obiectivelor de interes public national.

Actiunile Loteriei Romane sunt detinute in totalitate si in mod exclusiv de statul roman.

Reteaua de vanzare a Loteriei Romane numara peste 1900 de agentii, proprii si mandatare”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani