Grid star
business capital

MULTINATIONALELE SA TRAIASCA – Hipermarketurile au avut cresteri de 27% a veniturilor

Multinationalele sa traiasca, iar tot ce e romanesc sa dispara. Cam asta este politica implementata de Guvernul condus de premierul Ludovic Orban (foto 1).

Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu (foto 2), in prezent consilier general al municipiului Bucuresti, atrage atentia ca producatorii romani sunt condamnati la disparitie prin ultimele masuri luate de Guvernul Orban, care a decis inchiderea pietelor, astfel incat oamenii sa fie nevoiti sa isi cumpere alimentele doar de la hipermarketuri.

Cu astfel de politicieni, taranului roman i se va prapadi munca de o vara, iar obezitatea bucurestenilor va ajunge la cote inimaginabile datorita hormonilor de crestere, a aditivilor si a E-urilor din alimentele de plastic, puse pe rafturi in chip de legume, precizeaza Aurelian Badulescu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

O piata de 22 miliarde euro

De asemenea, Aurelian Badulescu acuza ca Executivul PNL actioneaza la presiunea marilor retaileri, care impart o piata de 22 miliarde euro. Iar doar in cele trei luni de vara hipermarketurile au avut o crestere a veniturilor de 27%.

Prezentam analiza fostului viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu:

Sursa Foto: Romania Tv

“Guvernul 'InchideTot' si 'AduProfitMultinationalelor' pune lacatul pe Piata Obor, din care se aprovizioneaza zilnic zeci de mii de bucuresteni.

Odata cu actiunea heirupista, dar cu temei financiar pentru unii, varza, cartofii, ardeii, gogosarii romanesti vor putrezi pe camp, astfel incat supermarketurile vor face si mai mare profit.

Unul dintre lanturile de magazine se lauda cu produse agroalimentare romanesti. La raftul specializat nu gasesti decat maxim doua produse.

Usturoiul e adus din China, salata din Turcia, iar cartofii au preturi de trei ori mai mari decat in pietele cu produse romanesti.

'Ipac dau de stire', vorba lui Neacsu de la Campulung, de acum sase sute de ani, 'negustorii nu si-au pus corect masca'. Asta a observat Ludovic Orban, cu un ochi spre tejghea si altul in buzunarele multinationalelor.

Cu astfel de politicieni, taranului roman i se va prapadi munca de o vara, iar obezitatea bucurestenilor va ajunge la cote inimaginabile datorita hormonilor de crestere, a aditivilor si a E-urilor din alimentele de plastic, puse pe rafturi in chip de legume. Ati fiert de curiozitate o varza dintr-un supermarket?

Oficialii romani actioneaza la presiunea retailerilor care disputa o piata de peste 22 de miliarde de euro, in conditiile in care cea din oboare nu depaseste 2 miliarde. Dar asta ii deranjeaza pe greii care aduc cartofii din Egipt si fasolea din Polonia. Taranul roman. Am parcurs de curiozitate un raport al Colliers International, care a facut un sondaj pe 40 de retaileri. In cele trei luni de vara, marii jucatori de pe piata supermarketurilor au avut cresteri de 27% a veniturilor.

Nu le mai ajunge!

De grija taranului roman si de sanatatea bucurestenilor nu le mai pasa!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani