Grid star
eveniment

NICUSOR DAN SI INTERLOPII – Daniel Zamfir da asaltul

Desi deputatul Nicusor Dan (foto) – cel care vrea sa castige functia de primar general al Capitalei din partea PNL-USR-PLUS – se pretinde imaculat, lucrurile s-ar putea sa nu stea nici pe departe asa.

De exemplu, Nicusor Dan nici pana in ziua de azi nu a raspuns la doua intrebari incomode, aceasta tacere adancind si mai mult suspiciunile opiniei publice la adresa lui.

Senatorul PSD Daniel Zamfir da asaltul la candidatul PNL-USR-PLUS, intrebandu-l ce servicii le-a oferit dezvoltatorilor imobiliari de la care a primit o donatie de 50.000 de euro pe persoana fizica in ultimii 4 ani (de cand este deputat) si mai ales daca a intervenit in favoarea unui controversat om de afaceri, astfel incat sa nu fie demolata cladirea construita ilegal de acesta pe spatiul verde al unui parc.

Este vorba despre afaceristul Mihai Mitrache, poreclit „Caine”, pe care Zamfir il catalogheaza drept interlop. La sfarsitul lunii iunie 2020, Primaria Sectorului 4 a demolat constructia „Cainelui” ridicata ilegal in Parcul „Oraselul Copiilor” – ocazie cu care Nicusor Dan a facut o conferinta de presa, in care s-a declarat ultragiat de gestul autoritatilor locale, relateaza Cetateanul.net.

Coincidenta face ca in acelasi parc sa detina un restaurant Dan Trifu, presedintele Asociatiei Eco Civica, un ONG care, cot la cot cu Asociatia Salvati Bucurestiul (a lui Nicusor Dan), da in judecata numerosi dezvoltatori imobiliari. Confruntat cu aceasta situatie, in direct, intr-o emisiune TV, deputatul USR a pretins ca nu are cunostinta de asa ceva, scrie tot Cetateanul.net in alt articol. De altfel, amintim ca Lumea Justitiei a scris aici, in urma cu doua saptamani, despre faptul ca Eco Civica si Salvati Bucurestiul au pierdut un proces in prima instanta, intentat unor dezvoltatori imobiliari, judecatoarea obligand cele doua ONG-uri la plata unor cheltuieli de judecata ce depasesc 155.000 de lei.

In ceea ce-l priveste pe Daniel Zamfir, acesta a facut si alte acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan (click aici pentru a citi).

Revenind la senatorul PSD Daniel Zamfir, va prezentam cele doua intrebari adresate de catre acesta lui Nicusor Dan, intr-o postare pe Facebook:

VREMEA INTREBARILOR PENTRU CANDIDATI

Acum, ca tot a lansat candidatul 'dreptei unite', minus petrov si minus Tari, sezonul intrebarilor, as avea si eu doar doua:

1. Ce a prestat Nicusor – poreclit de penelisti Plicusor – pentru dezvoltatorii imobiliari de la care a primit donatie 50.000 de euro (!!!) pe persoana fizica, in timpul mandatului de deputat?

2. A intervenit el, Nicusor – salvatorul spatiilor verzi –, pentru interlopul Mitrache, zis Caine, sa nu i se demoleze constructia ilegala din Parcul Copiilor?

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani