Grid star
analize

Nu putem fi pompieri la nesfarsit!

Desemnarea premierului apartine in mod exclusiv presedintelui, potrivit Constitutiei. Acest lucru l-am spus intotdeauna. Insa, de aceasta decizie depinde daca stabilitatea asigurata de PSD actului de guvernare va continua si ne vom atinge obiectivele sociale si economice sau Romania va fi aruncata din nou in haosul de dreapta.

Romanii si firmele romanesti asteapta solutii pentru a trece mai usor peste criza! Romanii nu cred ca ar ierta plimbatul unora cu chibriturile si sticla de benzina pe langa guvernare.
Nu putem fi pompieri la nesfarsit! E timpul sa ne concentram doar pe construit politici publice pentru imbunatatirea nivelului de trai al romanilor!
In privinta discutiilor din spatiul public despre anumite companii care nu platesc taxa de solidaritate, raspunsul Comisiei Europene este cat se poate de clar: Regulamentul a fost transpus corect si fara nici o modificare! Negociatorul din partea Romaniei a fost ministrul Energiei, care pe tot parcursul negocierii Regulamentului nu a cerut niciun punct de vedere Ministerului Finantelor.
Ministerul Finantelor a pus in aplicare ceea ce a negociat Ministerul Energiei, ba, mai mult, a cerut avizul acestei institutii pe OUG care implementa taxa de solidaritate!

sursa: facebook Marcel Ciolacu

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani