Grid star
punguta cu doi bani

O va controla Florin Citu pe sotia lui Nelu Tataru?

Vai, dar ce avem noi aici? Rodicai Tataru (foto dreapta), sotia ministrului Sanatatii Nelu Tataru (foto stanga), ii merg afacerile cum nu se poate mai bine. Ne referim la faptul ca nevasta demnitarului detine SC CRATAEGUS PHARMA SRL (CUI: 18674838), din municipiul Husi (judetul Vaslui), firma unde este asociat unic si de la care a incasat in 2019 dividende de 299.250 de lei, relateaza jurnalistul Dan Scarlat pe Supervizor.ro. Dividendele, bineinteles, au fost aferente anului fiscal 2018.

Pana aici, nimic neobisnuit. Curiozitatea apare insa cand vedem ca aceeasi societate a avut in perioada 2014-2018 (deci pe parcursul a cinci ani fiscali) profituri nete insumate de numai 224.115 lei. Ca sa n-avem vorbe la proces, precizam ca nu sugeram c-ar exista vreo ilegalitate la mijloc. La fel de bine, firma ar fi putut avea dividende restante pentru perioada dinainte de 2014, avand in vedere ca societatea fiinteaza inca din 2006.

Dar altceva vrem sa scoatem in evidenta: faptul ca ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, s-a tot erijat intr-un demnitar intransigent, pus pe fapte mari in lupta cu orice nereguli din propria ograda. Asa ca ne intrebam: va trimite Citu corpul de control de la minister peste Crataegus Pharma? Sau va desfiinta acest corp de control, asa cum a facut cu directia juridica chiar in timp ce MFP se afla in proces cu tatal ministrului (click aici si aici pentru a citi)?

In tot cazul: cititi aici intreaga dezvaluire a lui Dan Scarlat, insotita de documente. A, da – si sa nu uitam: in caz ca va suna cunoscut numele firmei detinute de Rodica Tataru, precizam ca aceasta companie administreaza o farmacie despre care publicatia locala BZI.ro a scris aici ca vindea masti sanitare la suprapret si fara bon fiscal. Tz-tz-tz... Asa ceva?!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani