Grid star
eveniment

ORA LA CARE SE DESCHIDE METROUL DIN DRUMUL TABEREI – Anunt oficial

Ora la care se deschide metroul din Drumul Taberei. Aceasta este intrebarea pe care o pun toti bucurestenii.

Dupa ani buni in care bucurestenii au asteptat deschiderea metroului din Drumul Taberei, acest lucru se va intampla marti, 15 septembrie 2020.

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a anuntat pe Facebook si ora la care se deschide metroul din Drumul taberei.

Astfel, la ora 12.00 va avea loc inaugurarea oficiala a magistralei de metrou M5.

Ministrul Transporturilor a anuntat ora la care se deschide metroul din Drumul Taberei:

“Dupa ani de asteptare, sunt bucuros sa anunt public ca incepand cu ora 12.00, magistrala de metrou M5 va fi data in functiune.

Ca sa ajungem in aceasta etapa nu a fost deloc usor. A fost nevoie sa depasim, impreuna cu colegii de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor si implicit cu cei de Metrorex SA, o serie de bariere, incepand de la cele birocratice, la cele administrative.

Astfel, astazi, putem spune ca povestea lucrarilor de la magistrala M5 s-a incheiat. Le multumesc tuturor celor care au contribuit la bucuria pe care o impartasim alaturi de toti bucurestenii, si nu numai!”

Primarul Sectorului 6 anunta ca va schimba fata cartierului

Si primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu face un anunt important pentru locuitorii cartierului Drumul Taberei, dar si pentru cei din Sectorul 6. Mutu anunta lucrari de modernizare dupa deschiderea metroului:

“Foarte multi nu stiu, si vreau sa le spun acum – Bulevardul Drumul Taberei a fost predat catre Ministerul Transporturilor pentru realizarea investitiei la magistrala 5. In momentul in care aceasta lucrare va fi gata si se face transferul inapoi catre municipalitate, respectiv in administrarea Sectorului 6, tot ceea ce inseamna Bulevardul Drumul Taberei eu personal, in calitate de viitor primar, il voi moderniza si il voi face utilizabil asa cum am facut din Bulevardul Iuliu Maniu cel mai frumos bulevard din Bucuresti”.

Primarul Sectorului 6 anunta ca lucrarile de modernizare a arterei vor consta, printre altele, in realizarea de parcari, intretinerea spatiilor verzi si crearea de piste pentru biciclisti.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani