Grid star
punguta cu doi bani

Orban, inconjurat de lingusitori

* Ne tot gandeam noi ce le-o fi atat de greu guvernantilor sa iasa in strada si sa vada situatia reala din economie pentru a putea lua masurile care sunt chiar necesare pentru ca tara sa isi revina dupa pandemia de coronavirus. Sa inceapa de la piata si sa se opreasca in banca, poate asa afla exact ce si cum trebuie sa functioneze. Caci senzatia noastra este ca Guvernul Orban, in frunte cu premierul al carui Executiv ii poarta numele, nu prea stie ce se intampla in Romania si traieste prin norisori.

Am aflat insa ce se intampla in Guvern si trebuie sa admitem ca am gresit: premierul Orban nu sta pe nori, ci e pe val! Nu valul de la mare, ci valul popular, caci din ce am auzit de prin guvern, lui Orban i se sopteste zilnic de catre diversi, mai tineri sau mai in etate, cu diferite functii cheie, ca face bine tot ce face, ca oamenii il iubesc pentru masurile pe care le ia, ca "este pe val" in randul populatiei. Ce mai, o nebunie ceausesciana!

Caci, auzind cum este gadilat la ureche in fiecare zi si incurajat sa persiste in prostii, nu putem sa nu il asemanam pe Ludovic Orban cu iubitul conducator Nicolae Ceausescu. Si ca sa nu fie discutii, singura asemanare este strict din punct de vedere al deciziei de a se inconjura de lingusitori! De altele nici ca poate fi vorba! Ca doar nu se apuca Orban sa faca autostrazi. Nu a facut-o cand era ministru al Transporturilor, d-apoi acum...

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani