Grid star
eveniment

PILELE PNL – Senatorul PSD Radu Preda acuza politizarea institutiilor de stat: “Peste 1.200 de pile si pilute ale liberalilor din toata tara au ajuns peste noapte in functii de conducere”

Liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, Radu Preda (foto), acuza politizarea institutiilor statului de catre PNL. Mai precis, ca PNL si-ar fi angajat mii de “pile” la stat.

Senatorul Radu Preda sustine ca peste 1.200 de apropiati sau membri ai PNL ar fi ajuns peste noapte in functii de conducere la diverse institutii de stat. Asta desi inainte de a prelua guvernarea liberalii dadeau garantii ca nu vor face niciodata asa ceva.

Radu Preda mai observa un aspect. Si anume ca in timp ce PNL a dat liber la angajari pentru “pupilele de partid”, Guvernul condus de Ludovic Orban a uitat de cresterea numarului de posturi pentru personalul medical.

Prezentam acuzatiile facute de senatorul PSD Radu Preda joi, 25 iunie 2020, pe pagina sa de Facebook:

Liberalii au burdusit institutiile de stat cu toate pilele si pilutele de partid!

Hotul striga hotii!

Liberalii inainte sa ajunga la guvernare strigau in gura mare ca ei nu vor face angajari pe functii publice!

Ce vedem la 9 luni de la guvernare? Peste 1.200 de pile si pilute ale liberalilor din toata tara au ajuns peste noapte in functii de conducere la institutiile statului!

PNL a dat liber la angajari pentru pupilele de partid, dar a uitat de cresterea numarului de posturi pentru personalul medical!

Pentru beizadelele de liberali muma, pentru medici si functionarii de cariera, ciuma!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani