Grid star
banci

PLATFORMA OCTET – BRD este prima banca din Europa care implementeaza un serviciu exclusiv pentru antreprenori

BRD si Mastercard lanseaza platforma Octet Europe in Romania, un serviciu exclusivist dedicat antreprenorilor. Mai exact, prin aceasta platforma intreprinderile mici si mijlocii au posibilitatea sa isi extinda activitatea la nivel global, garantand securitatea platilor si gestionand fluxurile de numerar.

Prin acest parteneriat cu Mastercard si Octet, BRD vine in intampinarea antreprenorilor pentru a-i sustine in dezvoltarea business-urilor pe care le gestioneaza.

Potrivit unui comunicat BRD, clientii bancii se pot inregistra online. Dupa accesarea platformei, companiile vor avea sansa de a interactiona cu partenerii lor de afaceri intr-un mediu structurat si ferit de riscurile de frauda comerciala.

Fara exceptie, membrii care activeaza pe platforma Octet sunt verificati pe larg, prin sisteme de combatere a spalarii banilor (Anti-Money Laundering), de cunoastere a clientelei (Know Your Customer), de finantare impotriva terorismului (Counter Terrorism Financing), dar si prin intermediul sanctiunilor economice (Economic Trade Sanctions).

Totodata, clientii BRD beneficiaza de un discount de 10% din valoarea comisionului standard pentru platile realizate cu cardul BRD Business Mastercard pe platforma Octet. Toate aceste avantaje survin in urma incheierii parteneriatului dintre BRD si Octet Europe.

Radu Topliceanu, Director General adjunct BRD, a declarat:

“Parteneriatul cu Mastercard si Octet Europe ajuta micile companii sa fie mai eficiente cu propriile resurse in conditiile unei sigurante ridicate. Suntem bucurosi ca putem oferi, in premiera in Romania, un astfel de serviciu clientilor nostri, adaugand si mai multa valoare demersului nostru de sprijinire a noii generatii de antreprenori din Romania.”

Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard Romania si Croatia, a subliniat:

“Platforma a fost gandita sa simplifice munca antreprenorilor, oferindu-le posibilitatea sa aiba control si vizibilitate asupra tranzactiilor B2B efectuate. Ne bucuram ca, prin intermediul parteneriatului cu BRD, antreprenorii din Romania vor fi primii din Europa care vor putea accesa beneficiile oferite de solutie, pentru a-si valorifica potentialul de business, intr-o perioada in care ne confruntam cu noi provocari si suntem nevoiti sa gasim solutii sustenabile. Iar digitalizarea este una dintre acestea.”

*Cititi aici mai multe detalii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani