Grid star
punguta cu doi bani

Plati de milioane cu cardurile de energie

Romanii vulnerabili financiar beneficiaza de cardurile de energie pentru plata facturilor, iar pana in prezent s-au facut 1 milion de tranzactii.

Astfel, in perioada 20 februarie – 27 martie 2023 au fost efectuate un milion de plati prin cardurile de energie, in valoare totala de  peste 250 milioane de lei. Dintre aceastea, 138.882 au fost operate online, prin platforma pusa la dispozitie de Posta Romana.

Cele mai multe plati cu cardurile de energie au fost facute in Capitala (120.000) si in judetele Suceava (41.000) si Bacau (35.500).

Pana in prezent, potrivit ministerului Investitiilor, 2.110.134 de carduri de energie au ajuns la romanii vulnerabili. Urmeaza ca numarul lor sa mai creasca pe masura ce se solutioneaza anchetele sociale, pana in prezent fiind solicitate 6.089. Ajutorul se acorda in doua transe, a cate 700 lei fiecare si poate fi utilizat pentru plata urmatoarelor servicii/produse: electricitate, gaz, energie termica in sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, pacura, peleti si alte materiale de incalzire.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani