Grid star
eveniment

PREMIERUL ANUNTA CA DIN VARA S-AR PUTEA RENUNTA LA MASTI - “Fara restrictii, fara masti”

Premierul Florin Citu a anuntat vineri, 9 aprilie 2021, ca din iulie s-ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastii de protectie. Exista insa si o conditie pentru relaxarea masurilor: sa fie 10 milioane de romani vaccinati.

Citu a declarat ca lucrurile se indreapta spre bine dupa ce a fost o perioada mai grea, cu referire la imbolnavirile cu coronavirus. Premierul sustine ca pentru a fi ridicate restrictiile, romanii trebuie sa se vaccineze in numar cat mai mare.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

Inca gestionam pandemia, nu s-a terminat, vom trage linie la final. Eu zic ca, asa cum arata acum, lucrurile se indreapta spre bine. Am avut o perioada mai dificila, dar masurile luate si in februarie, si acum, vad ca au dat rezultate. Daca ne uitam la toti indicatorii, aproape toti indicatorii arata o imbunatatire, de aceea   regulile raman valabile in aceasta perioada.

Dar, am spus ca vreau de la 1 iunie sa relaxam aceste conditii in doua etape  - 1 iunie si apoi sfarsitul lunii iulie, cand vom avea 10 milioane de persoane vaccinate. Sa revenim la normal, si la normal inseamna sa revenim la viata de dinainte, fara restrictii, fara mers noaptea, fara masti s.a.m.d. Trebuie sa ne vaccinam ca sa ajungem in aceasta situatie”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani