Grid star
eveniment

POLITISTII SE INDREAPTA SPRE BUCURESTI SA PROTESTEZE – Se anunta miscari de amploare

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNNPC) condus de Marius Ionescu (foto 2), comisar sef in Politia Romania, de 9 ani lider al SNPPC, iar din decembrie 2020 presedintele SNPPC, va organiza marti, 23 februarie 2021, proteste de amploare in Capitala in urma masurilor de austeritate luate de guvernul de dreapta.

Luni, 22 februarie, Caravana SNNPC a plecat din Timisoara, s-a protestat la Craiova, Slatina, iar de la ora 15.00 politistii vor manifesta in Pitesti, urmand ca in cursul serii sa ajunga in Bucuresti.

Protesteaza la Palatul Victoria

Marti, 23 februarie 2021, politistii vor protesta in 15 zone din Bucuresti, printre care si Palatul Victoria. Sindicatul condus de Marius Ionescu arata ca indiferenta prim-ministrului Florin Citu fata de revendicarile politistilor, revendicari pe care i le-au comunicat oficial, incepand cu data de 12 ianuarie, a culminat cu sfidarea participantilor la protestul FSNPPC din 16 februarie, din Piata Victoriei:
“Onor Guvernul a fost reprezentat ,’la discutii’ de catre o persoana din cadrul Departamentului de comunicare, fara putere de decizie in solutionarea revendicarilor” (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani