Grid star
analize

Presedintele cu o mana dreapta si una ... nedreapta

Presedintele Iohannis a capatat o fobie de stanga ce i-a dereglat intregul sistem de valori si i-a blocat, aproape total, emisfera politica stanga. Totusi, in politica, ca si in anatomia umana, trebuie sa existe un echilibru intre orientarile de stanga si de dreapta, asa cum creierul echilibreaza distribuirea functiilor in mod natural fiecarei emisfere in parte.

Iar excesul de dreapta al presedintelui Iohannis produce abateri repetate si abuzuri grave asupra sanatatii democratiei din Romania. Pentru ca refuza cu obstinatie respectarea unor principii fundamentale ale democratiei, precum pluralismul politic, libertatea de exprimare si votul majoritatii. Pentru ca priveste cu ochelari de cal politica de stanga si ochelari de soare pe cea de dreapta, in ciuda faptului ca pandemia a impus luarea unor masuri cu un puternic caracter social... din pacate neintelese si prost aplicate de guvernarea PNL. Pentru ca persevereaza in a cantari cu dubla masura, aratand cu degetul spre stanga si mangaind pe crestet dreapta pentru metehnele clasei politice, pentru transferurile din pragul alegerilor, pentru calitatea ministrilor, pentru insuficienta masurilor economice si fiscal-bugetare si pentru toate neajunsurile din infrastructura, din sistemul de sanatate, educatie, agricultura sau pentru modul in care drepturile copiilor, salariatilor si pensionarilor sunt respectate.

Nu e deloc in regula, domnule Iohannis, sa ramaneti incremenit in unicul proiect pe care vreti sa-l lasati in urma celor 2 mandate prezidentiale irosite: DEPESEDIZARE – PENELIZARE!

Nu e corect sa nu vedeti barna din ochiul propriilor guverne PNL, dar sa continuati sa cautati paiul din ochiul guvernelor PSD!

Cautati mai aproape de dreapta liberala esecul, abuzul, incompetenta si jaful din banul public facute in numele pandemiei!

Incercati sa depasiti limita unor banale aparitii la ora 18:00 si nivelul promisiunilor de genul: “am pretentia ca dupa alegerile parlamentare sa ne apucam foarte serios de treaba”!

Nu va mai salveaza PeeeSeeeDeee!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani