Grid star
eveniment

PRIMARUL DIN SANTORINI, VESTE BUNA PENTRU ROMANI – Niciun caz de coronavirus

Primarul din Santorini, Antonis Sigalas (foto), le da o veste buna romanilor care intentioneaza sa-si petreaca vacanta in Grecia.

Acesta a declarat ca Santorini nu a avut nici un caz de coronavirus, si ii incurajeaza pe romani sa mearga acolo, afirmand ca sunt in siguranta.

Antony Sigalas, a declarat in cadrul unei intalniri cu mai multi jurnalisti romani, veniti in Grecia intr-un press trip organizat de Cocktail Holidays, ca pana in august vor fi deschise 80% din hoteluri, iar gradul de ocupare va ajunge la 80%.

Primarul ii indeamna pe turistii romani sa viziteze Santorini in acest an, deoarece nu este aglomerat, ca altadata. Antonis Sigalas a dat asigurari , potrivit revistabiz.ro, ca regulile de distantare sociala sunt usor de respectat:

"Grecia a aratat ca stie sa ia masuri de siguranta, respecta regulile sanitare impotriva raspandiri Covid-19. Santorini nu a avut nici un caz de coronavirus. Stim cum sa ne protejam si sa ne protejam turistii”.

Oficialul a mai spus ca s-au luat toate masurile necesare pentru ca turistii sa fie in siguranta: spitalele sunt pregatite, fiecare hotel are un medic, exista hoteluri dedicate celor care vor fi nevoiti sa stea in izolare.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani