Grid star
eveniment

PROGRAMUL DE GUVERNARE 2020-2024 – Marcel Ciolacu a rabufnit: “Coalitia vanzatorilor de tara”

Liderul PSD Marcel Ciolacu (foto) a rabufnit dupa ce Coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR a depus miercuri, 23 decembrie 2020, in Parlament, programul de guvernare.

Ciolacu acuza ca se reia in viteza maxima privatizarea celor mai profitabile companii de stat in plina pandemie, fiindca sponsorilor de partid le e foame mare, dar si ca se baga din nou pe gat romanilor privatizarea Sanatatii, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat.

Ciolacu anunta intr-o postare pe Facebook ca PSD se va opune in Parlament unor asemenea decizii scandaloase:

“Gasca Pierzatorilor se transforma acum in #CoalitiaVanzatorilordetara care vrea sa le fure cu totul viitorul romanilor!”.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

Programul de Guvernare al #nouluiCDR arata adevarata fata a celor care conduc Romania: minciuni, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Marile prioritati ale Dreptei raman aceleasi ca in timpul crizei din 2010: #austeritate pentru romani, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

Se reia in viteza maxima privatizarea celor mai #profitabile companii de stat in plina pandemie, fiindca sponsorilor de partid le e foame mare;

Se baga din nou pe gat romanilor #privatizareaSanatatii, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat si bani mai multi pentru asigurari private;

Se privatizeaza chiar si #incasarea taxelor si impozitelor de catre stat, un tun financiar urias pe care PNL si USR-PLUS vor sa le dea unor firme prietene.

PSD se va opune in Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma intr-un cosmar viata tarii! Gasca Pierzatorilor se transforma acum in #CoalitiaVanzatorilordetara care vrea sa le fure cu totul viitorul romanilor!".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani